Service naverkoop

Service naverkoop

Onderhoud

Onderhoud

Ford Garage Borremans is dé Ford specialist en bij ons kunt u terecht voor onderhoud, technische keuring en reparatie aan uw wagen. Uw wagen heeft onderhoud nodig om de auto (deze) in optimale conditie te houden en eventuele technische mankementen te voorkomen.

Ons personeel is vakkundig opgeleid door Ford en weet daarom precies wat uw auto nodig heeft. Wij beschikken over de modernste apparatuur voor zowel Ford als andere merken en kunnen daardoor vakkundig en efficiënt te werk gaan, wat een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding van de onderhoudsbeurt of reparatie garandeert!

Maak een afspraak
Storing Diagnose

Storing Diagnose

Niets is vervelender dan brandende lampjes op het dashboard. . Met onze diagnoseapparatuur kunnen we diagnoses vaststellen en een reparatie uitvoeren. Bij een storing is het belangrijk dat deze efficiënt wordt opgelost. We zien de storing natuurlijk niet graag meer terug! Onze werkwijze is hier dan ook op afgestemd. Uiteraard proberen we overtollige kosten zoveel mogelijk te vermijden en de reparatie uit te voeren waar het nodig is.

Contacteer ons
Herstelling voorruit

Herstelling voorruit

Voor een vervelend sterretje in uw voorruit kan u steeds bij Garage Borremans terecht. Wij zijn in staat om uw ruit te herstellen of te vervangen. Wanneer de schade kleiner is dan een muntstuk van 2 euro, kunnen wij deze herstellen. Indien de schade groter is, garanderen wij u dat uw ruit steeds vervangen wordt door een ruit van uw model in de door u gewenste tint. Aarzel niet om even langs te komen met uw auto. Zo kunnen wij samen met u bekijken wat de beste oplossing is.

Maak een afspraak
Banden

Banden

Laat jouw banden checken, zodat je veilig op weg kan! Banden zijn het enige contact tussen jouw wagen en de weg. Ze zorgen voor grip onder alle weersomstandigheden en bepalen voor een groot deel het weggedrag. Goede banden zorgen voor meer veiligheid en een verminderd brandstofverbruik. Je bent geen gevaar op de weg wanneer de banden goed onderhouden zijn. Laat dus de banden regelmatig controleren.

 

 

Maak een afspraak
Airco Service

Airco Service

De airco is een belangrijk onderdeel van je wagen, een tijdig onderhoud is een must. Zo vermijd je ernstige kosten en geniet je altijd van de juiste temperatuur in je auto op elk moment van het jaar.

De hete zomers en strenge winters maken het voor elke bestuurder noodzakelijk om de airco van de auto goed te onderhouden. De airco houdt tijdens de zomer de lucht koel en tijdens de winter heb je geen last van beslagen ramen. Om problemen te voorkomen laat je best elke twee jaar het koelmiddel verversen en de olie in het aircocircuit bijvullen. Bij garage borremans helpen we je graag verder voor een correcte prijs.

Maak een afspraak
Carrosserie

Carrosserie

Carrosserie Borremans - Alle Merken !

Als uw auto een keer beschadigd raakt, kunnen wij ervoor zorgen dat deze er binnen de kortste keren weer als nieuw uitziet.

Garage Borremans heeft een ruime ervaring in carrosserie herstellingen.  Blikschade , krassen of deuken, wij repareren het koetswerk van alle merken, zodat u blikschade snel kan vergeten.

Bij het herstellen van uw wagen in onze carrosserie kan u gratis gebruik maken van onze vervangwagens

Maak een afspraak
Accessoires

Accessoires

Wij bieden een uitgebreide reeks accessoires voor styling, comfort en transport, waarmee u uw wagen  kunt personaliseren.

Wij kunnen allerlei accessoires plaatsen in iedere auto:

  • Standaard Trekhaak: 650 EUR
  • Afneembare trekhaak: 900 EUR
  • Voorste nummerplaat: 25 EUR
  • Parkeersensoren: 350 EUR
  • Systeem voor handenvrij bellen, tinten van ruiten, lederen zetelbekleding, aluminium velgen, winterbanden, ...

Heeft u nog andere wensen, dan zullen wij u graag een offerte op maat bezorgen.

Contacteer ons
Vervangwagen

Vervangwagen

Vervangend vervoer voor jouw wagen.
 

Dankzij het vervangend vervoer van Garage Borremans  ben je altijd mobiel. Kom je met jouw wagen voor onderhoud of reparatie bij garage Borremans ? Dan regelen wij voor jouw wagen een vervangvervoer. Je hebt de keuze uit een gratis vervang fiets of een vervangwagen. Wij bieden de vervangwagen aan tegen servicetarief en is al beschikbaar vanaf € 20,-* per dag. Met vervangend vervoer van garage borremans blijf je ook bij onderhoud altijd mobiel.

Maak een afspraak