We zijn hier om jou te helpen.

We zijn hier om jou te helpen.

Onderhoud

Onderhoud

Bij Garage Borremans zijn we gepassioneerd door auto’s en gespecialiseerd in onderhoud. Of u nu een onderhoudsbeurt, technische keuring of reparatie nodig heeft, wij staan voor u klaar. Waarom kiezen voor ons?

Ons personeel is vakkundig opgeleid door Ford en weet daarom precies wat uw auto nodig heeft. Wij beschikken over de modernste apparatuur voor zowel Ford als andere merken en kunnen daardoor vakkundig en efficiënt te werk gaan, wat een uitstekende prijs en kwaliteitverhouding van de onderhoudsbeurt of reparatie garandeert!

Maak een afspraak
Storing Diagnose

Storing Diagnose

Niets is vervelender dan brandende lampjes op het dashboard. Gelukkig kunnen wij met onze diagnoseapparatuur snel en nauwkeurig problemen vaststellen en reparaties uitvoeren. Onze aanpak is gericht op efficiëntie, zodat storingen niet terugkomen. We streven ernaar om onnodige kosten te minimaliseren en alleen de noodzakelijke reparaties uit te voeren.

Maak een afspraak
Qualitygarage Borremans: Uw betrouwbare partner voor alle automerken

Qualitygarage Borremans: Uw betrouwbare partner voor alle automerken

Service en herstellingen voor alle merken:

Bij ons bent u welkom voor onderhoud en herstellingen aan alle automerken. Ons team van gespecialiseerde mechaniekers staat klaar om uw wagen met de grootste zorg te behandelen. 

Wij zijn Onderdeel van een sterk netwerk:

We zijn onderdeel van een netwerk met meer dan 100 garages in België. Dit betekent dat we u steeds de beste service kunnen aanbieden, met de meest up-to-date kennis en expertise.

 

Maak een afspraak
Garage Borremans: Erkend Ford Hersteller voor regio Bornem

Garage Borremans: Erkend Ford Hersteller voor regio Bornem

Bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor uw Ford in Bornem? Dan is Garage Borremans de perfecte keuze voor u! Wij zijn een erkend hersteller Ford met een team van ervaren en gediplomeerde techniekers. We beschikken over de modernste diagnoseapparatuur en gereedschappen om uw Ford te onderhouden en te herstellen volgens de strengste normen van Ford.

Maak vandaag nog een afspraak!

U kunt online een afspraak maken via onze website: Garage Borremans: Afspraakbeheer of telefonisch via 03 889 07 96.

Garage Borremans: uw betrouwbare partner voor uw Ford in Bornem!

Maak een afspraak
Airco Service

Airco Service

De airco is een belangrijk onderdeel van je wagen, een tijdig onderhoud is een must. Zo vermijd je ernstige kosten en geniet je altijd van de juiste temperatuur in je auto op elk moment van het jaar.

De hete zomers en strenge winters maken het voor elke bestuurder noodzakelijk om de airco van de auto goed te onderhouden. De airco houdt tijdens de zomer de lucht koel en tijdens de winter heb je geen last van beslagen ramen. Om problemen te voorkomen laat je best elke twee jaar het koelmiddel verversen en de olie in het aircocircuit bijvullen. Bij garage borremans helpen we je graag verder voor een correcte prijs.

Maak een afspraak
Herstelling voorruit

Herstelling voorruit

Voor een vervelend sterretje in uw voorruit kunt u altijd bij Garage Borremans terecht. Ons ervaren team staat klaar om uw ruit te herstellen of te vervangen. Als de schade kleiner is dan een muntstuk van 2 euro, kunnen we deze herstellen. Is de schade groter? Dan garanderen we dat uw ruit wordt vervangen door een exemplaar van uw automodel in de door u gewenste tint.

Maak een afspraak
Carrosserie

Carrosserie

Carrosserie Borremans - Alle Merken !

Als uw auto een keer beschadigd raakt, kunnen wij ervoor zorgen dat deze er binnen de kortste keren weer als nieuw uitziet.

Garage Borremans heeft een ruime ervaring in carrosserie herstellingen.  Blikschade , krassen of deuken, wij repareren het koetswerk van alle merken, zodat u blikschade snel kan vergeten.

Bij het herstellen van uw wagen in onze carrosserie kan u gratis gebruik maken van onze vervangwagens

Maak een afspraak
Banden

Banden

Zorg dat je veilig de weg op gaat: laat je banden controleren! Banden zijn het enige contactpunt tussen jouw auto en het wegdek. Ze bieden grip onder alle weersomstandigheden en bepalen grotendeels het rijgedrag. Goed onderhouden banden zorgen voor meer veiligheid en een lager brandstofverbruik.

 

Maak een afspraak
Accessoires

Accessoires

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment accessoires waarmee u uw auto kunt personaliseren op het gebied van styling, comfort en transport.

We bieden diverse accessoires die geschikt zijn voor elke auto:

  • Standaard trekhaak: Voor €750 kunt u een standaard trekhaak laten plaatsen.
  • Afneembare trekhaak: Voor €1050 bieden we een afneembare trekhaak.
  • Voorste nummerplaat: Slechts €25 voor het monteren van een voorste nummerplaat.
  • Parkeersensoren: Voor €350 installeren we parkeersensoren.
  • Overige opties: Denk aan systemen voor handenvrij bellen, getinte ruiten, lederen zetelbekleding, aluminium velgen, winterbanden en meer. Heeft u specifieke wensen? Dan maken we graag een offerte op maat voor u.
Maak een afspraak
Vervangwagen

Vervangwagen

Als je jouw auto voor onderhoud of reparatie naar Garage Borremans brengt, zorgen wij ervoor dat je altijd mobiel blijft. Kies uit een gratis vervangfiets of een vervangwagen. Onze vervangwagens zijn beschikbaar vanaf €20 per dag.

Maak een afspraak
Autosleutel Duplicatie

Autosleutel Duplicatie

Of u nu een reserve autosleutel wilt voor het geval u er een verliest, of extra sleutels nodig heeft voor uw gezin, wij helpen u graag.

Onze gespecialiseerde technici beschikken over de nieuwste apparatuur en technologieën om sleutels snel en nauwkeurig te dupliceren voor een breed scala aan automerken en -modellen.

Maak een afspraak